top of page

FAQ

VANLIGA FRÅGOR

 • Vad erbjuder din webbplats?
  Här hittar du unik handgjord konst med naturmotiv skapad med cyanotypi samt kurser och workshops i cyanotypi och bokbinderi.
 • Hur beställer jag?
  Webbshopen hittar du under “Butik”. Välj produkten du är intresserad av och klicka på “Lägg i kundvagn”. Sedan klickar du på "Visa kundvagn", "Kassa" och fyll i din kontakt- och leveransinformation. Sedan klickar du på "Betalning" och följ vidare instruktioner från Klarna CheckOut. Klar!
 • Vilka betalsätt finns det?
  Via Klarna Checkout finns flera betalningssätt att välja på, direktbetalning, betalkort, Swish, faktura och avbetalning, välj det som passar dig bäst.
 • Vart levererar du?
  I dagsläget skickar jag ordrar inom Sverige, men om du har önskemål om att få det levererat till ett annat land kontakta mig på info@marialindenart.se så ska vi se om det går att ordna.
 • Kan jag kontakta dig om jag har frågor eller problem?
  Självklart, maila mig på info@marialindenart.se Om du föredrar telefon ring till 0768186717.
 • Jag har en idé om ett samarbete, hur kontaktar jag dig?
  Vad roligt! Jag ser fram emot att få höra dina idéer. Maila mig gärna på info@marialindenart.se så kontaktar jag dig så snart jag kan
 • Jag vill gå en kurs med dig, hur går jag tillväga?
  Kika under “Kurser” här på hemsidan för att hitta aktuella workshops. Om du hellre vill ha en egen workshop tillsammans med din familj, vänner eller kollegor hör av dig till info@marialindenart.se så skräddarsyr jag ett event utefter era önskemål.
 • Varför är det 25% moms på konsten?
  Konst har i regel 12% moms, men då denna konstform grundar sig på en variant av fotografi behöver den skattas precis som fotografier med 25% moms istället. Momsen är inkluderad i priset.
 • Om jag ångrar mitt köp hur gör jag då?
  Det är viktigt att konsten känns rätt så att du kan njuta och glädjas av den i hemmet. Om du ångrar dig får du självklart skicka tillbaka den. Se då till att produkten är i originalskick, emballera varan väl, förslagsvis i samma förpackning som den levererades i, och skicka tillbaka den till mig inom 14 dagar. Skicka paketet spårbart till ombud med adressen: Maria Lindén, Björkbergsvägen 62, 793 60 Siljansnäs. Så snart jag har fått varan och sett att den är i okej skick får du pengarna tillbaka (minus kostnad för frakt).
 • Finns återbetalningsservice?
  Självklart, om du returnerar varan i originalskick inom 14 dagar får du pengarna tillbaka minus fraktkostnaden.
 • Tar du emot returer?
  Absolut! Returnera varan i originalskick inom 14 dagar (räknas från dagen du tar emot varan) så får du pengarna tillbaka minus fraktkostnaden.
 • Färgen på motivet ser inte ut som på hemsidan, kan jag skicka tillbaka?
  Färgerna på motiven kan skilja sig i nyans och ton jämfört med det som visas på din skärm, alla skärmar har tyvärr olika inställningar, så därför kan jag inte garantera en exakt återgivning. Däremot är det viktigt för mig att du känner dig helt nöjd med ditt köp, så du har självklart 14 dagars öppet köp ifall du ångrar din beställning. Om du vill skicka tillbaka, se då till att produkten är i originalskick, emballera varan väl, förslagsvis i samma förpackning som den levererades i, och skicka den till mig inom 14 dagar (räknas från dagen du hämtat ut ditt paket). Skicka paketet spårbart till ombud till adressen: Maria Lindén, Björkbergsvägen 62, 793 60 Siljansnäs. Så snart jag har fått varan och sett att den är i okej skick får du pengarna tillbaka (minus kostnad för frakt). Vid frågor maila till: info@marialindenart.se
 • Vad gör jag om jag får en skadad produkt?
  Så snart du upptäcker detta, vänligen ta en bild på produkten och gärna även på emballaget om det ser skadat ut från transporten. Skicka bilderna, ditt ordernummer och en beskrivning av skadan till info@marialindenart.se Detta behöver du göra inom 14 dagar från att du tagit emot varan. Då jag i dagsläget endast erbjuder original kan du tyvärr inte få samma produkt i ersättning, men vi kan göra ett byte till en liknande produkt eller att du får pengarna tillbaka.
 • Kan jag spåra min leverans?
  Visst kan du det! Du kommer att få ett spårningsnummer via PostNord som du kan följa.
 • Jag vill/kan inte hämta paketet hos Postombud, kan jag få hemleverans istället?
  Jag skickar inte paket direkt till brevlådan, detta för att minska ev skador på produkterna - hantering samt väder. Men mot en extra kostnad kan du självklart få det levererat till din dörr. Kontakta mig via info@marialindenart.se så tar jag reda på aktuella priser för detta.
 • Kan jag hämta konsten hos dig istället för att den skickas?
  Det går jättebra om du vill hämta konsten i Siljansnäs, Dalarna. Skicka ett mail till info@marialindenart.se så kommer vi överens om en dag och tid som passar oss båda.
bottom of page