top of page

KÖPVILLKOR

Allmänt

Du måste vara minst 18 år för att handla i butiken enligt svensk lag. Genomförd beställning medför att du godkänner våra köpvillkor och att du samtycker till att dina uppgifter registreras i vårt kundregister. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som har registrerats om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post: info@marialindenart.se 

Produktinformation
Produkterna är fotograferade för att ge så verklighetstrogen bild som möjligt, men jag kan tyvärr inte garantera att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm. Jag försöker dock enligt bästa förmåga att exponera produkterna så korrekt som möjligt. 

Jag reserverar mig för eventuella tryckfel på denna webbplats såsom felaktigt angett pris eller om en produkt är slut i lager.

Beställning
När du beställer från butiken skickas en orderbekräftelse till den angivna mailadressen. Kontrollera att du angivit rätt adress, du är ansvarig för detta, och kom ihåg att ange mobilnummer för avisering. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta mig via e-post: info@marialindenart.se

Ibland kan det hända att lagersaldot inte stämmer, i så fall kontaktas du via mail eller telefon så snart detta upptäcks.

Jag förbehåller mig rätten att ändra leveranstiden vid behov, du som kund kommer att informeras via mail om så är fallet.

Om leveransen försenas mer än 30 dagar har du som kund rätt att annullera beställningen.

 

Priser
Varje vara anges med pris i svenska kronor inklusive 25% moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Jag förbehåller mig rätten att justera priser utan föregående avisering.

Betalningssätt
Här betalar du via Klarna Checkout, välj den betalningsmetod som passar dig bäst.

Frakt
Frakten kostar 80kr, fri frakt vid köp över 2000kr. Leveransen görs med PostNord och skickas endast till ombud.

Leverans
Din beställning skickas så snart som möjligt, vanligen inom 1-3 vardagar. Leveransen är spårbar och skickas till ombud via PostNord. Gäller annan leveranstid står det angivet vid respektive produkt. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att jag meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta mig via e-post: info@marialindenart.se Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

Ångerrätt
Du har rätt till 14 dagars öppet köp enligt Konsumentköplagen. Ångerrätten börjar den dag du mottog varan. 

Ångerrätten gäller inte vid
Specialtillverkade produkter som skräddarsytts åt dig enligt dina önskemål eller vid nedsatta produkter. 

Vid nyttjande av din ångerrätt
Du måste inom 14 dagar från att du mottog varan meddela mig att du ångrar dig. Gör detta via mail till: info@marialindenart.se I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, telefonnummer, ordernummer samt vilka varor returen gäller framgå tydligt. Du måste maila mig innan du skickar tillbaka varan. När du fått detta bekräftat via mig ska du inom dessa lagstiftade 14 dagar returnera produkten till mig, frakten måste vara spårningsbar och varan måste skickas till ombud. Skicka paketets spårningsnummer till mailadressen: info@marialindenart.se När paketet har nått mig och jag ser att innehållet är i lika gott skick som när jag skickade den så får du tillbaka pengarna (minus kostnad för frakt).

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Läs mer under retur.

Retur
Vid retur står du själv för fraktkostnaden utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Kontakta mig via mail (info@marialindenart.se) innan du gör en eventuell retur. Varan skall returneras i oanvänt skick och vara väl emballerad för att minimera risken för fraktskada, använd förslagsvis samma emballage som du mottog varan i. Skicka produkten som brev eller paket, ej postförskott och du behöver skicka paketet med spårningsnummer till ett ombud. Du är ansvarig för produkten tills den har mottagit mig, dvs du står för ev skador eller om paketet kommer bort längs vägen.

 

Skicka returen till: Maria Lindén, Björkbergsvägen 62, 793 60 Siljansnäs.

Endast felfria produkter godtas vid retur.

Återbetalningsskyldighet
Om du har utnyttjat din ångerrätt betalar jag tillbaka vad du har betalat för varan, minus frakt, snarast eller senast inom 30 dagar från den dag jag mottagit varan.

Ej uthämtade varor
Varor som ej hämtats ut kommer att debiteras med 250 SEK.

Skador
Vid skador på paketet skall du omedelbart göra en skadeanmälan till transportören.

Reklamation
Alla produkter kontrolleras innan de skickas till dig, skulle varan ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar jag mig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden.

Meddela mig om reklamationen till info@marialindenart.se där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Invänta ett godkännande innan du returnerar varan till Maria Lindén, Björkbergsvägen 62, 793 60 Siljansnäs.

Eftersom jag endast säljer original kommer jag inte kunna ersätta dig med samma motiv, men du kan kika efter liknande konst alternativt att jag återbetalar dig för den defekta produkten. Vid godkända reklamationer står jag för returfrakten.

Jag förbehåller mig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. 

 

Företagsuppgifter

Maria Lindén, Björkbergsvägen 62, 793 60 Siljansnäs

076 8186717, info@marialindenart.se, www.marialindenart.se

Företaget innehar F-skattsedel
Org. nr: 840808-4880
Moms reg.nr: SE840808488001

Önskar du att komma i kontakt med mig, skicka mail till info@marialindenart.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.

Payment Methods
bottom of page